Presale Kickstart Alphen

In de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn ontwikkelen en ontwerpen we 48 sociale koopwoningen. De woningen zijn bijna 50 m2 en zijn te koop vanaf 199.000 euro vrij op naam. Onze Ruimtemaken-collega Theo Dohle bedacht de treffende naam Kickstart Alphen. De woningen bieden een mooie kans om een eerste woning te kopen.

Kickstart is alweer een project dat we met Ruimtemaken ontwikkelen. Naast Theo Dohle en ondergetekende maakt Hella Hendriks onze ontwerp en ontwikkelcombinatie compleet.

De letterlijke top van Kickstart Alphen zijn de woningen met dakterrassen die uitkijken op de Rijnhaven.

Net als bij onze eerdere projecten willen we door deze presale met toekomstige kopers in gesprek komen om beter aan hun woonwensen te voldoen. De woningplattegronden zijn bijna vierkant waardoor veel verschillende indelingen mogelijk zijn.

Lees meer over dit project op kickstart-alphen.nl: