Havenhuizen in verkoop

Binnenkort starten we met de verkoop van DOK2404 fase 2. Drie eengezinswoningen aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. De woningen zijn iets opgetild boven de kade en hebben een split-level zodat je vanuit de hele begane grond uitzicht hebt op het water. Op het binnenterrein is een terras waaronder auto’s kunnen parkeren. Vooralsnog wordt het voormalig bedrijventerrein rond het havenhoofd kavel voor kavel ontwikkeld. Dit zorgt voor een gedifferentieerd beeld wat ook hier prettig is. De eengezinswoningen staan direct naast het appartementenblok van fase 1 en aan de andere zijde van het terrein komen ook appartementen. Door iedere woning een puntdak te geven wordt de grotere schaal van de omgeving teruggebracht tot de kleinere schaal van de woning. Verspringend metselwerk en groen rond de terrassen maken de woningen nog vriendelijker. Het wordt steeds leuker aan de Rijnhaven!

Meer informatie over dit project en over de verkoop is terug te vinden op dok2404.nl