Riant wonen in oud zorgcomplex

Nog geen twee jaar geleden was dit blok in de bossen bij Soest het hoofdgebouw van een zorgcluster. In samenwerking met ddp architectuur hebben we het gebouw een metamorfose gegeven. In de voormalige kantoren en dienstruimtes zijn 3 kluswoningen gerealiseerd. Van binnen wordt nog volop geklust. Aan de buitenzijde hebben we alle beplating die door de jaren heen gebruikt was om de diverse verbouwing mee weg te werken verwijderd. De uitbreidingen zijn verpakt in een nieuwe houten jas. De rustige tinten passen in de bosrijke omgeving.

20151102_091947

4A-B-2
Voor de transformatie
20160414_091837
Na de transformatie
Voor de transformatie
Voor de transformatie
20150701_150937
Na de transformatie

Projectgegevens

  • Opdrachtgever: Amersfoortsestraat VOF
  • Gedelegeerd ontwikkelaar: Vireo Vastgoed
  • Architect: Harvey Otten en DDP Architectuur
  • Landschapsarchitect: Deltavormgroep
  • Adres: Amersfoortsestraat Soest