World of Food genomineerd voor Dutch Design Awards

15260-09

De World of Food is genomineerd voor de Dutch Design Awards. Als ontwerpers en inititatiefnemers zijn we één van de 6 finalisten in de categorie “habitat”. De jury noemt de World of Food

“Een project dat werelden samenbrengt en een verfrissende reactie geeft op de hippe ‘food markets’ die overal opduiken. World of Food is ingebed in de buurt en daarom een wezenlijke toevoeging voor de bewoners zelf. Op organische wijze bloeide een cultuur van restaurantjes op, gerund door zelfstandig ondernemers. De herwaardering van een oude parkeergarage, met behoud van de oorspronkelijke architectuur, eert de kenmerkende bebouwing van de Bijlmer. Naar het oordeel van de commissie leidt dit project een nieuwe fase in de vernieuwing van de Bijlmermeer in.”

Zaterdag 29 oktober 2016 worden tijdens de Dutch Design week Eindhoven de prijswinnaars bekend gemaakt.

Lees hier meer over dit project

foto’s: Luuk Kramer