World of Food casco opgeleverd

13.04.2015 selectie blog
13.04.2015 selectie blog
13.04.2015 selectie blog

foto’s Klaarlicht | Pieter Meier

De World of Food, een overdekte foodmarkt in een voormalige Bijlmer parkeergarage, is casco opgeleverd. Met bouwer Plegt Vos is deze oude smerige garage geschikt gemaakt voor horeca. Ontwikkelaar Lingotto heeft de nek uitgestoken om dit plan aan te durven. 35 ondernemers zijn nu volop aan de slag om hier eind mei een uniek Amsterdams trefpunt van te maken. Nog dit voorjaar kun je in de World of Food alle smaken van de Bijlmer proeven. XOOMlab collega Ted Schulten en ik zijn trots dat ons bijna onmogelijke initiatief werkelijkheid wordt. Het afvoerputje van een ooit verguisde wijk omtoveren in een culinaire hotspot.

Volg het laatste nieuws over de World of Food op worldoffoodamsterdam.nl

Lees hier eerdere artikelen over de World of Food