Oosterparkbuurt

 

 

Een jaar geleden was dit benedenhuis koud, donker en vochtig. Door wanden door te breken, een serre aan te bouwen en vloerverwarming aan te leggen is het misschien wel het mooiste plekje in de Oosterparkbuurt geworden. Alle authentieke details zijn de afgelopen honderd jaar uit het huis gesloopt. We hebben de originele luiken en lambrisering teruggebracht in de voorgevel. Van voor naar achter transformeert de woning van een historisch pand tot een modern licht woonvertrek.

Voor het interieurontwerp is samengewerkt met BO6 architecten ook van onze xoomlab vloer.

04web03web02web01web05webDSC_0179_licht

Projectgegevens

  • Opdrachtgever: Particulier
  • Architect: Harvey Otten
  • Interieurarchitect: BO6
  • Aannemer: Van den Hengel
  • Adres: Tweede Oosterparkstraat Amsterdam

Pingbacks & Trackbacks

Reacties zijn gesloten.