Virmundt

Ja, ik heb een boek geschreven en nee, het gaat niet over architectuur. Het is een historische roman over één van de donkerste periodes in de geschiedenis van Europa. De held van het boek is Ambrosius van Virmundt. ridder in de orde van de heilige Maria in Jeruzalem. Ik groeide op tegenover het kasteel van Gemert waar deze ridder de laatste jaren van zijn leven woonde. Spittend in de geschiedenis van deze historische overbuurman stuitte ik op een verhaal dat zich afspeelt door heel de oude wereld. De vader van Virmundt vocht in de dertigjarige oorlog, zijn broer was diplomaat voor Duitse vorsten en zijn zus werd bijna heilig verklaard door paus Alexander VIII. Het is een verhaal waarin ridder Virmundt reist van Keulen naar Brussel, van Rome naar Utrecht en van Den Haag naar Wenen om de orde in het keizerrijk te herstellen en het einde der tijden af te wenden.

Virmundt is een uitgave van Olivia Media

voor € 22,50 te koop of te bestellen via iedere boekhandel.

Het ligt op voorraad bij onder andere:

IJburg Boeken IJburglaan 561 1087 BS Amsterdam

Firma Wijn Kerkstraat 27 5421 KX Gemert

Online te bestellen via onder andere: bol.com libris.nl bruna.nl

Meer informatie op Virmundt.com