De Bouw van de World of Food

De oude Bijlmer parkeergarage Develstein is tot op het beton gestript en de bouw is in volle gang. Oude glaspanelen, vangrails en hekwerken zijn in containers opgeslagen om later hergebruikt te worden. Materiaal met ervaring! Nog dit jaar is de donkere parkeergarage getransformeerd tot een lichte markthal. Dan zijn wij, mede-initiatiefnemer en XOOMlab-collega Ted Schulten, ontwikkelaar Lingotto en bouwer Plegt Vos honderd problemen en honderd oplossingen verder. In 2015 starten de ondernemers in de overdekte markthal. Al meer dan 30 ondernemers hebben zich gemeld om het beste van de Amsterdamse wereldkeuken aan te bieden. Naast de markthal komt in de voormalige garage een McDrive, een studentencafé en een Afrikaans restaurant. De onderste lagen van de parkeergarage blijven gereserveerd voor auto’s.
Volg hier de voortgang van de bouw van de World of Food!

Lees hier eerdere berichten over de World of Food

 

Pingbacks & Trackbacks

Reacties zijn gesloten.