basisschool Olympus heeft er 2 lokalen, 2 kantoren, een bibliotheek en een ouderkamer bijgekregen. De kantoren hangen boven de aula en zijn voorzien van geperforeerde gipsplaten. Deze dempen de galm in de ruimte zodat deze geschikt is gemaakt als studieplek. De ingrepen zien er zo vanzelfsprekend uit dat nauwelijks zichtbaar is dat de school grootschalig is verbouwd. Marketingtechnisch voor mij als architect misschien onhandig maar voor de school wel zo prettig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s