basisschool met sportprofiel

Voor een basisschool met een sportprofiel stelde ik voor een klauterparcours aan te leggen. Een klimwand komt uit op een vliering. Van daaruit is er uitzicht over de hal. Een touwbrug naar de eerste verdieping en aan het einde een glijbaan. Het maakte enthousiasme los. Toch overheerste in tweede instantie de angst dat de uitdaging voor kinderen te groot zou worden. Misschien jammer, maar ook terecht. Dit was een brug te ver. De speelplekken zijn gebleven. De vliering wordt gebruikt om spullen op te bergen. De gedachte dat we dat sportprofiel mogen laten zien is gebleven. Daar wordt vast nog wat mee gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s