lokaal op zolder

Met passen en meten is boven de kleedkamers van een basisschool een ruimte te maken waar leerlingen in groepjes aan opdrachten kunnen werken. De ruimte is langwerpig en smal met licht uit 1 gevel. Grote spanten steken in de ruimte. Door alle problemen bij elkaar op te tellen ontstaat een bijzondere oplossing. De spanten delen de ruimte in 3 delen. De grote ruimte is door meerdere groepjes leerlingen tegelijkertijd te gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s