Voor een non-profit organisatie is een duurzaam kantoorinterieur ontworpen. Belangrijkste ingreep is de keuze een onderscheid te maken tussen de verdiepingen. De onderste verdieping is representatief. Hier worden gasten ontvangen. De verdiepingen daarboven worden in kantoren verdeeld. Op de respresentatieve verdieping zijn de vergaderruimtes aan de voorgevel, aan de zuidzijde geplaatst. Kantoren aan de noordzijde. Dit levert een heldere scheiding tussen front- en backoffice. De werkplekken blijven koel en de representatieve ruimtes kijken uit over de gracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s