Op basisscholen wordt door leerlingen steeds meer zelfstandig gewerkt. Vaak gebeurt dit op de gang, maar deze is daar nauwelijks voor ingericht. Op deze Amsterdamse school wordt met kleine ingrepen ruimte gecreëerd binnen de school zelf. De lerarenkamer komt in de aula, de uitgang naar de speelplaats wordt verplaatst. De klassen zelf worden door schuifpuien verbonden met PC-werkplekken in de hal. In het meubel voor deze werkplekken wordt de garderobe geïntegreerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s